Pastís de nabius sense gluten
Un pastís molt senzill de fer. És una recepta baixa en sucre i sense gluten que es pot gaudir amb un gust diferent canviant la fruita segons la temporada.
Per 6 persones
Temps: 35 min
Ingredients:
2 ous
50 gr de sucre
30 gr d’ametlla en pols
100 cc de llet
100 cc de iogurt natural sense sucre
Unes gotes d’aroma de vainilla
50 gr de formatge crema Kraft Philadelphia
80 gr de nabius
Elaboració:
PAS 1: Trenquem els ous en un bol, afegim el sucre i mesclem amb la batedora. Afegim l’ametlla i mesclem bé.
PAS 2: Afegim la llet i el iogurt i remenem.
PAS 3: Després afegim unes gotes d’aroma de vainilla i l’aboquem suaument al bol.
PAS 4: Afegim el formatge crema tallat a daus i els nabius. Fornegem amb el forn pre-calentat a 170º durant 30-35 minuts. Un cop fet deixar refredar una mica i posar-lo a la nevera.
PAS 5: Podem canviar la llet per crema fresca
Bon Profit!