Patates braves

Hem intentat treure la salsa de les braves que ens fan en un bar indú i que ens agraden molt. Ens hi hem apropat força.

Per 6 persones

Temps:  25 min.

Ingredients:

  • – 500 gr de patates
  • – 1 ou
  • – 250 cc d’oli de girasol
  • – Oli de girasol per fregir les patates
  • – 1 all
  • – 1/2 culleradeta d’orenga
  • – 1/2 culleradeta de curri
  • – 1/2 culleradeta de comí
  • – Sal al gust
  • – 3 cullerades de tomaquet fregit

Elaboració:

PAS 1: Es posa al got de la batedora l’ou, l’all, l’oli, la sal, el curri i el comí. Es munta com si fós una maionesa. 

PAS 2: Afegim les cullerades de tomàquet amb compte i es mescla bé. Rectifiquem de sal i la guardem a la nevera.

PAS 3: Pelem i tallem les patates a daus mal tallats.

PAS 4: Calentem oli a la paella i quan estigui calent fregim les patates fins que estiguin rosses. Les anem treient i posant en un plat amb paper absorvent i després ja les passarem a la safata on les servirem. Per damunt abocarem la salsa.

Bon Profit!

image_print
Comparteix si t'agrada:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Català CA Español ES English EN Français FRDeutsch DE
Scroll Up