Unes patates braves que volen!! Molt bones, i encara que hi vaig posar tabasco i xili, no van quedar excesivament picants. La presentació és festiva, diferent, original.
Per a 4 persones
Temps: 45 min.
Ingredients:
Per a la maionesa de xili:
Elaboració:
PAS 1: Peleu les patates, ratlleu-les amb la part gruixuda d’un ratllador i salpebreu-les lleugerament. Poseu-les en motlles de silicona (amb paper les vaig fer i es trenquen. Costa més desmotllar), tipus bombons. Enforneu-les 35 minuts a 180º o fins que estiguin daurades. Les puntes es poden cremar.
Si us queden molt reduïdes les podeu ajuntar de dos en dos. Queda una bola punxeguda, com a la foto. Amb els motlles de silicona pots omplir més i queda la forma de bombó per sota.
PAS 2: Per la maionesa de xili, poseu l’ou en un got mesclador amb la mostassa, sal, pebre, unes gotes de suc de llimona, la salsa de xili, el tabasco i l’oli d’oliva fins que el conjunt arribi als 250ml. Passeu la batedora fins que es formi la maionesa. Tasteu i rectifiqueu al gust.
PAS 3: Serviu les patates amb cibulet picat damunt i la maionesa de xili al costat.
Bon Profit!