Pizza barbacoa

Brutal! La salsa no queda tan dolça com la comprada i el tall junt amb el pebrot i la ceba queda molt melós. Ja, si també fas la masa tú, deliciosa. Va ser un èxit total.

Per a 1 pizza
Temps: 45 min. + 40 de la salsa
Ingredients:

Elaboració:

PAS 1: Fer la massa de pizza i deixar-la en repòs perque augmenti de tamany.
PAS 2: Preparem la salsa barbacoa. Piquem la ceba i fem un sofregit. A mig fer afegim l’all picat.
PAS 3: Un cop sigui ros afegim la tomaca, la farina, la mel, el vinagre, el bitxo, l’orenga i una mica de sal. Es remena bé i es sofregeix tot de 20 a 25 minuts.
PAS 4: Un cop fet treu el bitxo i es passa per la batedora.
PAS 5: Preparem la carn de porc. En una paella calenta amb una mica d’oli afegim la carn picada de porc, amb sal i pebre. L’anem sofregint mentres l’esmicolem que no ens quedi enganxada junta.
PAS 6: Tallem el pebrot a tires curtes i la ceba a talls i ho afegim a la paella. Quan sigui ros i cuit afegim la salsa barbacoa i li donem dos tombs a la paella. Reservem
PAS 7: Estirem la massa i li posem una capa fina de tomàquet fregit.
PAS 8: Ratllem el formatge de bola i l’escampem pel damunt. Seguidament posem la carn picada que hem preparat.
PAS 9: Amb el forn calent fem la pizza a 200º durant 10 minuts, segons el forn. Quan vegis cuita la massa ja estarà llesta la pizza.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.