Pizza d’alberginia i brie

Una pizza brutal amb alberginia i brie. Si en treiem el pernil dolç tampoc li falta res. Així que també pot ser ovolacteovegetariana.

Per 2 ò 4 bases
Temps: 90 min
Ingredients:

  • – 192gr de Mix Gallo sin gluten
  • – 1/2 culleradeta de sal
  • – 1 1/2 culleradetes de sucre
  • – 5 gr de llevat
  • – 12 gr d’oli d’oliva
  • – 150 gr d’aigua tèbia
  • – Oli per estendre la base
  • – 1 peça de formatge brie
  • – Pebrot verd i vemell
  • – 1 Albergínia
  • – 1 tall de pernil dolç
  • – Tomàquet fregit
  • – Orenga
  • – Formatge ratllat

Preparació:

PAS 1: Mesclar tots els ingredients amb les mans. Un cop fet tapar la mescla i deixar reposar de 30 min a 1 hora.

PAS 2: Ens untem les mans en oli i dividim la pasta en 4 boles.

PAS 3: Posem una mica d’oli al paper de parafina i estirem la pasta. Si volem massa fina amb una bola fem, si volem una base normal agafem 2 boles.

PAS 4: Tallem l’albergínia a rodanxes fines i les salem.

PAS 5: Posem una capa de tomàquet fregit i espolvorem amb orenga. Seguidament posem formatge ratllat, damunt posem unes rodanxes fines d’albergínia, unes rodanxes fines de pebrot vermell i verd, unes tires petites de pernil dolç i al damunt uns bons talls de formatge brie. Per acabar una mica més de formatge i força orenga.

PAS 6:  Després coure al forn a 220º – 240º fins que estigui cuita. Atenció, no enrrosseix com una farina normal. Queden les vores sequetes i esponjosa la resta.

Bon Profit!