Pizza de xampinyons, tomàquet i olives negres

Continuem publicant pizzes. Aquesta sense gluten i vegetariana.

Per 2 ò 4 bases

Temps: 90 min
Ingredients:

Per fer la massa:

  •  -192 gr de Mix Gallo sin gluten
  • – 1/2 culleradeta de sal
  • – 1 1/2 culleradetes de sucre
  • – 5 gr de llevat
  • – 12 gr d’oli d’oliva
  • – 150 gr d’aigua tèbia
  • – Oli per estendre la base

Per fer la pizza:

  • – 1 safata de xampinyons
  • – Olives negres sense pinyol
  • – 1 ò 2 tomàquets
  • – 2 bitxos en vinagre
  • – Tomàquet fregit
  • – Orenga
  • – Formatge ratllat

Preparació:

PAS 1: Mesclar tots els ingredients amb les mans. Un cop fet tapar la mescla i deixar reposar de 30 min a 1 hora.

PAS 2: Ens untem les mans en oli i dividim la pasta en 4 boles.

PAS 3: Posem una mica d’oli al paper de parafina i estirem la pasta. Si volem massa fina amb una bola fem, si volem una base normal agafem 2 boles.

Aquesta vegada hem fet una massa fina. Menys pasta i més estirada.

PAS 4: Posem una capa de tomàquet fregit i espolvorem amb orenga. Seguidament posem el formatge ratllat, damunt els xampinyons tallats a làmines, el tomàquet tallat a rodanxes i les olives negres també tallades a rodanxes i acabem de guarnir amb el bitxo talladet petit i una mica més d’orenga.

PAS 4:  Després coure al forn a 220º – 240º fins que estigui cuita. Atenció, no enrrosseix com una farina normal. Queden les vores sequetes i esponjosa la resta.

Bon Profit!