Vam descobrir una recepta de mozzarela vegana baixa en greixos i vam fer una massa de pizza sense gluten vegana i ara us portem aquesta deliciosa recepta de pizza. És casolana, vegana, sense gluten, baixa en greixos i està feta amb mozzarella vegana. Crec que és la pizza perfecta!
Les nostres pizzes les vam fer sense formatge vegà, només vam afegir una mica de pasta de tomàquet, verdures i vam coure la pizza. De tant en tant, vam fer servir algun formatge comprat a la botiga o fins i tot afegim el nostre formatge vegà , però trobàvem molt a faltar la mozzarella, així que hem creat una alternativa vegana i ens encanta.
A continuació podeu veure algunes imatges del procés: primer la crosta de la pizza després de coure-la durant 5 minuts i després hi afegim la pasta de tomàquet i la mozzarella, a la segona imatge podeu veure la pizza amb les boles a rodanxes i la ceba vermella picada i per últim, però no menys important, la pizza després de treure-la del forn amb els tomàquets cherry i l’alfàbrega fresca per sobre.
Aquesta base de pizza no té gluten, així que no us espanteu si es trenca una mica, hem provat altres receptes i sol passar, a més, és la millor recepta que hem provat mai, és tan senzilla i fàcil de fer i ens encanta. Espero que també us agradi!
Per 2 racions
Temps: Temps total 30 minuts: Temps de preparació 15 minuts, Temps de cuina 15 minuts.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Preescalfeu el forn a 200ºC.
PAS 2: Si utilitzeu la nostra base de pizza vegana sense gluten, l’has de coure 5 minuts abans d’afegir-hi els ingredients. Si utilitzeu una base de pizza comprada a la botiga, cuina-la segons les instruccions del paquet.
PAS 3: Retireu la base del forn, afegiu-hi la pasta de tomàquet, la mozzarella vegana, els bolets i la ceba vermella.
PAS 4: Coure al forn de 5 a 10 minuts més o fins que estigui daurat.
PAS 5: Retireu la pizza del forn i afegiu-hi els tomàquets i l’alfàbrega per sobre.
* La meitat de la recepta.
Bon profit!