Pollastre farcit de tota la vida

Un altre plat de festa més tradicional. El pollastre queda torrat i molt tou i melós per dins. I la salsa per sucar-hi pa.

Per 4 persones

Temps: 2 hores i 1/2

Ingredients: 

  • – 1 pollastre sencer de 1800gr
  • – 1 fulla de llorer
  • – 150cc de vi ranci
  • – Sal, pebre i oli d’oliva
  • – Prunes i pinyons

Elaboració:

PAS 1: Salem i empebrem el pollastre per dins i el farcim amb les prunes i els pinyons. Després salem i empebrem el pollastre per fora i el posem en una safata de forn. 

PAS 2: Li tirem oli per damunt i el posem al forn a 180º durant 30 minuts. Després s’hi tira el vi i es continua coent a la mateixa temperatura durant 1 hora i 30 minuts més. Si el pollastre és petit haurem de baixar el temps de cocció. 

PAS 3: Guardem el suc que ha fet el pollastre en una salsera i servim el pollastre en una plàtera. 

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.