Quatre quarts amb perles de xocolata

M’encanten aquests pastissos que fas servir la mesura d’un iogurt per calcular les quantitats dels altres ingredients. Ideal perque els peques també hi participin.

Una delicia de cóc pels berenars i capritxos varis.

 

Temps: 45 min
Ingredients:

  • -3 ous
  • -1 iogurt natural
  • -2 mesures del iogurt de sucre
  • -3 mesures del iogurt de farina
  • -1 royal
  • -1/2 mesura del iogurt oli
  • -Perles de xocolata
  • -Raspadura de llimona
  • -Sucre per espolsar

Elaboració:

PAS 1: Fem la massa amb tots els ingredients, menys les perles i el sucre glass,  a mà o amb la batedora.
PAS 2: Hi afegim les perles. Ho aboquem en una safata untada amb oli i una mica de farina espolsada i ho enformen a 180 + o -, segons el forn, durant 35 minuts. Quan surt del forn ho espolsem amb el sucre glas..

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.