Raclette

La raclette és una alternativa molt vistosa i divertida per fer, ja amb grans com amb petits i té l’avantatge que permet cuinar quasi de tot.

Per 6 persones

Temps:  30 min de preparació. Es cuina al moment

Ingredients:

  • – 2 paquets de formatge raclette
  • – 1 paquet de formatge provolone
  • – 3 pits de pollastre
  • – 3 pots petits de salsitxes mini (opcional)
  • – 1 safata de gírgoles
  • – 2 panotxes cuites
  • – 1 safata de carn de porc per fer broquetes morunes
  • – Flocs de bròquil
  • – 1 safata de cherries
  • – 7-8 patates
  • – 18 ous de guatlla (i encara vam fer curt)
  • – Oli, sal i pebre

Elaboració:

PAS 1: Posem aigua al foc per fer bullir les patates pelades i talladles de mida normal, amb sal.

PAS 2: Tallem a talls el provolone, El formatge raclette normalment ja vé tallat a mida.

PAS 3: Tallem els pits a tires fines, els salem i reservem.

PAS 4: Tallem les gírgoles en 2 o 3 talls i reservem.

PAS 5: Tallem les panotxes d’1 cm i mig, aprox.

PAS 6: Separem els flocs de bròquil.

PAS 7: Un cop bullida la patata, escorrem l’aigua i les mantenim tapades a l’olla que no es refredin.

PAS 8: Posem als plats tots els ingredients.

PAS 9: A la raclette anem coent els ingredients, verdures, bolets, ous, salsitxes, pollastre i porc. Un cop cuits els pots sucar al formatge que ens haurem posat prèviament a les safates de la raclette.

La patata es serveix al plat i damunt hi aboquem el formatge desfet.

Quan està desfet el treiem de la raclette i si se’ns refreda massa, el tornem a posar.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.