La raclette és una alternativa molt vistosa i divertida per fer, ja amb grans com amb petits i té l’avantatge que permet cuinar quasi de tot.
Per 6 persones
Temps: 30 min de preparació. Es cuina al moment
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Posem aigua al foc per fer bullir les patates pelades i talladles de mida normal, amb sal.
PAS 2: Tallem a talls el provolone, El formatge raclette normalment ja vé tallat a mida.
PAS 3: Tallem els pits a tires fines, els salem i reservem.
PAS 4: Tallem les gírgoles en 2 o 3 talls i reservem.
PAS 5: Tallem les panotxes d’1 cm i mig, aprox.
PAS 6: Separem els flocs de bròquil.
PAS 7: Un cop bullida la patata, escorrem l’aigua i les mantenim tapades a l’olla que no es refredin.
PAS 8: Posem als plats tots els ingredients.
PAS 9: A la raclette anem coent els ingredients, verdures, bolets, ous, salsitxes, pollastre i porc. Un cop cuits els pots sucar al formatge que ens haurem posat prèviament a les safates de la raclette.
La patata es serveix al plat i damunt hi aboquem el formatge desfet.
Quan està desfet el treiem de la raclette i si se’ns refreda massa, el tornem a posar.
Bon Profit!