Ricotta vegana, una versió vegana del formatge ricotta. És cursi, saborosa, feta amb només 4 ingredients i llesta en 5 minuts. Realment té la textura perfecta!
La ricotta vegana és simplement deliciosa. És salada, fàcil de fer i té una textura de ricotta increïble! Té un gust tan bo que realment pensareu que esteu menjant la versió no vegana. A més, està fet amb tofu, de manera que està ple de proteïnes.
Aquesta recepta és tan senzilla que la podeu fer cada dia. És una manera fantàstica i senzilla de fer formatge vegà, i també és més barat perquè no requereix fruits secs. És el formatge perfecte per a aquells que no se’n poden menjar.
També podeu personalitzar-lo amb els vostres ingredients preferits i afegir-hi una mica d’espinacs o untar-los en unes galetes. També el podeu servir amb crudités o menjar-lo amb una mica de pa. És deliciosa!
Aquesta ricotta vegana està feta amb tofu i altres ingredients fàcils de trobar. És molt senzilla i, per descomptat, sense lactis, i es fa en només 5 minuts. Amb aquesta recepta tan senzilla, no us perdreu mai més el formatge!
Aquest formatge durarà força temps si s’emmagatzemes correctament, ja que està elaborat amb ingredients frescos. Guardeu-lo en un recipient hermètic a la nevera i durarà fins a 5 dies.
Aquesta ricotta vegana funciona molt bé amb molts plats diferents. Podeu utilitzar-lo com a salsa amb unes crudités o pa o untar-lo sobre unes galetes o pizza. Fins i tot el podeu afegir a receptes com ara petxines farcides veganes o lasanya vegana , o a qualsevol altra recepta que requereixi formatge ricotta.
Si que pots. Si al principi no us ho mengeu tot, podeu guardar les restes en un recipient hermètic al congelador fins a 2 mesos. Per descongelar, només cal que el poseu a la nevera, que es descongeli durant la nit i que el remeneu abans d’utilitzar-lo.
Vegà
Per 4 persones
Temps: Temps total 5 minuts: Temps de preparació 5 minuts, Temps de cuina 0 minuts.
PAS 1: Talleu el tofu i afegiu-lo a un processador d’aliments o una batedora . No acostumo a pressionar-ho, però depèn de tu.
PAS 2: Afegiu tots els ingredients restants i barregeu fins que quedi homogeni.
PAS 3: Utilitzeu-lo com a salsa amb unes crudités o pa vegà , untar-lo sobre unes galetes o pizza vegana , o fins i tot amb closques farcides veganes o lasanya vegana.
PAS 4: Guardeu les restes en un recipient hermètic a la nevera fins a 5 dies o al congelador fins a 2 mesos. Descongelar durant la nit a la nevera.
Bon profit!