Rigattoni de tall vegetal a la putanesca

Ens aventurem humilment a la cuina vegetariana amb ganes de preparar plats apetitosos al gust i a la vista. Aquests macarrons, que només havien de ser per una, els van agradar a totes.

 

Per 6 persones
Temps: 30 min.
Ingredients:

  • – 500 gr de macarrons
  • – 200 gr de salsa de tomàquet
  • – 100 gr. d’olives
  • – 50 gr de formatge pecorino ratllat
  • – 2 dents d’all
  • – 1 cullerada d’orenga
  • – 1 bitxo
  • – 2 talls de “carn” vegetal
  • – Oli i sal

Elaboració:

PAS 1: En una paella posem oli i hi sofregim el bitxo i els alls tallats a làmines. Abans que es facin massa rossos hi afegim el tomàquet fregit, l’orenga i les olives.

PAS 2: Mentres bullim la pasta en abundant aigua salada i quan estigui al dente, l’escorrem i la passem a la paella.

PAS 3: Acabem de donar-li dos tombs que acabi de lligar tot i un cop a taula hi afegim al gust el formatge pecorino ratllat.

Bon Profit!