Risotto de carbassó

Un dels meus risottos preferits. Gustós però sense ser potent en excés.

Per a 4 persones

Temps: 40 min.

Ingredients: 

  • – 1 carbassó
  • – 1 pastanaga
  • – 1 ceba
  • – 400 gr. d’arròs
  • – 50 cc de vi de xerès sec
  • – 2 L de caldo de pollastre o aigua
  • – 150 cc de crema de llet
  • – 50 gr de formatge ratllat
  • – Sal, mantega i oli d’oliva

Elaboració:

PAS 1: Tallem les verdures ben netes en juliana i reservem.

PAS 2: En una paella posem la ceba amb la mantega a sofregir i quan agafi color hi afegim el carbassó i la pastanaga.

PAS 3: S’ofega i s’hi tira el vi. Quan se l’hagi begut hi afegim l’arròs i li donem un tomb.

PAS 4: Afegim el caldo o l’aigua i es cou tot 17 min aprox. mirant que quedi un pel sucós. S’hi afegeix la crema de llet i també el formatge, es remena bé i es serveix al moment.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.