Risotto de ceps

Avui habia descongelat un pit de pollastre filetejat per fer rebossat, però a última hora no m’ha vingut de gust i amb el que tenia he fet un rissotto de ceps, res… només un pel diferent.

Per 2 persones

Temps: 1 hora i 5 min.

Ingredients:

  • – Arròs
  • – Caldo suau de pollastre
  • – Pit de pollastre
  • – Ceps secs
  • – Fines herbes
  • – Xerès
  • – 1 ceba
  • – 1 mica de canyella en branca
  • – sal i oli

Elaboració:

PAS 1: Fer un sofregit de ceba i afegir el pit de pollastre salat i trossejat petit. Deixar fer fins que quedi tovet.

PAS 2: Afegir el caldo que ja teniem fet (vaig comprar el pollastre sencer i amb la carcassa, les ales i quatre verdures vaig fer el caldo)i les herbes, els ceps prèviament estovats amb aigua, la canyella i tapar. Deixar coure uns 20 minuts.

PAS 3: Un cop passats tirar un raig de xerès i quan s’ha evaporat l’alcohol afegir l’arròs (una tassa per cap) i la resta del caldo de pollastre. Afegir sal i he deixar coure 15 minuts. Si no t’arriba el caldo afegir una mica d’aigua.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.