Aquesta no és una recepta clàssica de guacamole, hem barrejat tots els ingredients per obtenir una textura més suau, però segur que gaudireu d’aquesta salsa, ja que té un gust molt bo i no cal picar ni triturar cap ingredient. Només es barreja, super fàcil de fer!
Tinc una altra recepta de guacamole al blog, de fa molts anys i adaptada a les “petites” de casa (ara ja s’han fet graaans, snif snif) i d’aquesta recepta no les treiem. Nosaltres, quan podem, ens fem aquesta, igual de cremosa però més intensa i picant.
Utilitzem una batedora normal petita. Només ens cal posar els ingredients a trossos grans mal tallats i triturar-ho tot ben fi.
Per 2 tasses
Temps: Temps total 5 minuts: Temps de preparació 5 minuts, Temps de cuina 0 minuts.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Barregeu tots els ingredients fins que quedi suau. Hem utilitzat una batedora norma. Proveu la salsa i afegiu-hi més sal si cal.
PAS 2: Serviu immediatament amb unes xips de nachos, crudités o per fer fajitas.
PAS 3: A diferència del guacamle que fem per les nenes, aquest, al portar llima, en podem guardar les restes en un recipient tancat a la nevera durant 1 o 2 dies.
Bon profit!