Salsa cremosa d’anet que voldràs per acompanyar tots els plats

L’amaniment cremós d’anet és fàcil de fer i té un gran sabor, però si prefereixes quedar-te amb una opció més baixa en calories o sense lactis, només has de posar oli d’oliva , suc de llimona, anet fresc, sal i pebre.

La pots utilitzar per amanir les amanides, per la pasta, per dipejar, per carn i peix.. és una salsa molt versàtil.

Vegetariana, sense gluten.

Per 4 persones
Temps: 15 minuts
Ingredients:

  • ⅓ Tassa de maionesa
  • 1/3 Tassa de crema agra
  • 1 Cullerada d’oli d’oliva
  • 2 Cullerades de suc de llimona
  • 2 Grans d’all, ben picats, utilitzeu una premsa d’all
  • 1/3 Tassa d’anet fresc, picat
  • 1/4 Culleradeta abundant de sal
  • 1/4 Culleradeta de pebre fresc trencat
Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és sep-2020-1-300x75.png

Elaboració:

PAS 1: Poseu els ingredients de l’amaniment (excepte l’anet) en un bol.

PAS 2: Bateu-ho fins que quedi suau i, a continuació, barregeu-hi l’anet. Guardar a la nevera.

Bon profit!

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és sep-2020-1-300x75.png

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.