Saltat de bajoques amb pernil salat

Les bajoques si son tendres millor. El saltat resulta una golosia. Una opció per fer verdura de primer sense introduir la patata.

Per a 4 persones
Temps: 25 min.
Ingredients: 

  • -800 gr. de bajoques fines
  • -2 talls de pernil salat
  • -1 ceba grossa
  • -Oli d’oliva i sal

Elaboració:

PAS 1: Posem l’aigua a bullir amb sal mentres netegem les bajoquetes i les partim en dos. Un cop arrenqui el bull les coem 20 min.
PAS 2: Mentres tallem la ceba en juliana i fem un sofregit fosc.
PAS 3: Tallem el pernil salat petit i quan la ceba sigui rossa l’afegim a la paella.
PAS 4: Quan tinguem les bajoques cuites les escorrem i afegim a la paella. Li donem uns tombs més que agafi el gust del sofregit i ja les tindrem llestes per servir.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.