Samfaina

De les millors receptes amb verdures. Per sucar-hi pa

Per 4 persones
Temps: 2 hores
Ingredients:

  • -2 cebes grosses
  • -1 pebrots vermell
  • -2 carbassons
  • -2 albergínies
  • -2 tomaquets
  • -Oli i sal

Elaboració:

PAS 1: Rentar bé les verdures i tallar-les a dauets.
PAS 2: En una paella posar oli i la ceba i fer-la rosseta, després afegir el pebrot. Quan començi a estovar-se afegir el carbassó. Quan vegis que està una mica fet, afegeix l’albergínia i per últim la tomaca.
PAS 3: Fer a foc mig i vés remenant que no es cremi. Amb aquests ingredients et surt molta quantitat de samfaina, ja es veu a les fotos. En faig força perque estàs quasi 2 hores per fer-la i com que ens agrada ja en deixo feta més del comte i la congelo. Per la quantitat, tampoc em cap en una paella i la faig en una cassola.

Bon Profit!

image_print
Comparteix si t'agrada:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Català CA Español ES English EN Français FRDeutsch DE
Scroll Up