Tapa de sobrassada i formatge tendre

Aquesta tapa omple, així que amb una per cap és més que suficient. A no ser que siguis un fan de la sobrassada. L’altra opció es fer-la amb un motllo més petit. Quedaran més capritxoses en cara que et portin més feina.

Per 6 persones
Temps: 20 min.
Ingredients:

  • – Pa de motlle normal o sense gluten
  • – Sobrassada
  • – Mel
  • – Formatge tendre

Elaboració:

PAS 1: Prepararem el pa. Agafem un corró i aplanem la llesca. Després agafem una copa, en aquest cas, i li donem la forma rodona. S’aplana perquè així queda més cruixent.
Després es forneja fins que sigui ros.

PAS 2: Posem damunt la llesca una cullerada de postres de sobrassada, després hi tirem un rajolí de mel i ho tapem amb un tall de formatge tendre que abans he retallat més petit.

PAS 3: Amb el forn calent, fornejem la tapa directament al platet.
Aquesta recepta es pot fer sense gluten, també.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.