Tapa expres de salmó

Un sopar ràpid, un aperitiu més a taula en un sopar sorpresa amb amics.

Per a 6 persones
Temps: 30 min.
Ingredients:

  • – 300 gr. de salmó fresc
  • – 1 llimona
  • – 5 cullerades d’oli d’oliva
  • – 2 culleradetes de fonoll (anet) picat
  • – Sal i pebre
  • – Cherries
  • – Cibulet

Elaboració:

PAS 1: Un truc que va molt bé per tallar còmodament el tall és posar-lo al congelador perque endureixi. Llavors resulta més fàcil tallar ben fi o fer a daus. Així doncs, tallem el salmó a dauets i posem en un plat fondo.

PAS 2: Un cop tallat el salmó farem la marinada, combinant el suc d’una llimona amb l’oli i el fonoll picat. Mescla’l bé amb ajuda de la forquilla o el batedor manual i acabar d’afegir sal i pebre.
PAS 3: Posem la marinada damunt el salmó, el remenem i deixem durant uns 15 minuts en un lloc fresc. Servir decorant amb tomaquets cherrie i una branqueta de cibulet.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.