L’olivada és una pasta per a molts usos, accentuada amb el gust de les anxoves. Es pot guardar a la nevera durant 2 setmanes si un cop feta cobreixes el pot en oli. També es pot guardar congelada.
Per 200 gr
Temps: 20 min
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Tallem l’all i les anxoves en boçins grans.
PAS 2: Posem tots els ingredients al bol de la batedora.
PAS 3: Apretem amb una cullera perque quedi ben premut.
PAS 4: Posem una paella a calentar i hi afegim el tapenade fins que marxi l’olor d’all.
PAS 5: Per acompanyar pots fornejar unes llesquetes de pa, també el pots acompanyar amb bastonets de verdura bullida, galetes salades, ous durs.. Quan fem peix ò carn, es pot afegir per millorar el gust.
Si li afegeixes molt d’oli el pots fer servir per un carpaccio o per una amanida.
Bon Profit!