Aquest estiu ens vam veure desbordades amb les remolatxes que ens portaba el Jaume de Elcistell.cat i li vam trobar una bona sortida a les fulles de la remolatxa. En cru es posen a l’amanida, però aquestes són ja massa grans per considerar-les brots tendres per l’amanida. Ja ho vam probar.
Surt una truita petita
Temps: 20 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Netegem bé les fulles de remolatxa i les tallem.
PAS 2: Les escaldem 3 minuts com a molt i les escorrem.
PAS 3: Un cop fet aquest pas ja les podem posat a la paella amb oli i sal. Els hi fem dos tombs a la paella, ja que es fan de seguida i li afegim el julivert tallat ben petit.
PAS 4: A banda batrem els 3 ous amb un polsim de sal i li afegirem les fulles. Remenem i ho tornem cap a la paella.
PAS 5: Fem d’una banda, movem una mica la paella per comprobar que està feta la capa i no s’enganxa i la girem i fem de l’altra banda.
Només ho explico pels que no han fet mai una truita.
Bon Profit!