Poseu la taula amb els plats especials que sembla que no feu servir mai, i flors fresques o seques com a peça central càlida, per acompanyar una celebració. Gaudeix de l’aromàtica fragància de les herbes i espècies que s’uneixen per a aquesta deliciosa lasanya.
El meu marit i jo sempre optem per un sopar acollidor a casa quan tenim alguna celebració especial. Tots dos gaudim molt d’aquestes festes. Planifiquem el nostre menú amb setmanes d’antelació, busquem algunes decoracions i esperem poder compartir aquest sopar especial a casa nostra. Aquest any tindrem lasanya vegana i sense gluten. Ja en tinc ganes!
Aquest plat combina bé amb una amanida fresca i pa especiat.
Vegà, sense gluten
Per 10-12 racions
Temps: 1 hora i 40 minuts
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Preescalfeu el forn a 190°.
PAS 2: Seguiu les instruccions del paquet per a la lasanya (alguns requereixen cuinar prèviament, altres no).
PAS 3: Per fer la salsa de tomàquet, afegiu a la batedora els tomàquets, l’alfàbrega i l’orenga i barregeu-ho. Reservar en un bol gran
PAS 4: Per fer la salsa de crema d’anacard picant, afegiu anacards, mostassa, llevat nutricional, pebrot vermell triturat i 1 culleradeta de pebre negre a una batedora i processeu-ho fins que estigui suau. Afegiu la salsa de crema d’anacard a la salsa de tomàquet i remeneu per combinar.
PAS 5: Per fer el formatge ricotta vegà, utilitzeu un bol mitjà per barrejar el tofu i el formatge crema d’ametlla amb una forquilla. Afegiu el suc de llimona i una mica de pebre negre i combineu.
PAS 6: Utilitzant una safata de paret alta , comenceu a muntar la vostra lasanya amb prou salsa per cobrir el fons de la safata.
PAS 7: Afegiu la vostra primera capa de fideus de lasanya i, a continuació, afegiu-hi una capa de tomàquets a rodanxes.
PAS 8: Afegiu un terç de la ricotta a cada rodanxa de tomàquet.
PAS 9: Afegiu-hi un terç dels espinacs (pot semblar molts, però en coure redueixen considerablement).
PAS 10: Afegiu 1 tassa de salsa i repartiu-la uniformement.
PAS 11: Repetiu-ho fins que us quedeu sense ingredients o sense espai a la safata! Acabeu amb la salsa restant.
PAS 12: Cobrir i coure durant 60 minuts.
Servir calent.
Espero que gaudiu d’aquest plat de festa qualsevol dia de l’any! Aquest àpat és un dels meus sopars preferits per a una vetllada especial. I us convido a dedicar el vostre amor a comprar els ingredients i a preparar aquest plat.
Bon Profit!