Cigrons amb ou dur

Aquest plat ens el feia la mama molt sovint a l’hivern. Ens encanten

Per a 4 persones
Temps:  35 min.
Ingredients:

  • – 1 kg. de cigrons bullits
  • – 1 ceba grossa
  • – 1 fulla de llorer
  • – 1 cullerada de pebre negre en gra
  • – 50 gr. d’ametlles torrades
  • – Sal i oli
  • – 250 cc d’aigua
  • – 4 ous durs

Elaboració:

PAS 1: Tallem la ceba petita i la posem en una paella amb oli i fem un sofregit fosc. Primer la fem a foc fort perque agafi el color ràpid.

PAS 2: Quan ja és marrosnosa, s’abaixa el foc, afegim la fulla de llorer i es cobreix d’aigua.

PAS 3: Es deixa coure així fins que es beu l’aigua i la ceba queda tova i lluent.

PAS 4: Afegim els cigrons i el pebre. Hi tirem la meitat de l’agiua.

PAS 5: Amb l’altra meitat fem la picada amb les ametlles i afegim la picada a la cocció.

PAS 6: Posem els ous durs tallats a quarts i se serveix.

Bon Profit!

image_print
Comparteix si t'agrada:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Català CA Español ES English EN Français FRDeutsch DE
Scroll Up