Els detalls compten

El 25 de gener va ser l’Any Nou Xinès i ho vam celebrar amb els amics.

Segons l’energia que vibrem anem coneixent gent i anem fent amics que van en la mateixa sintonia que tu.

Va ser una cel.lebració molt especial, cuidada fins l’últim detall pel Joan de Blue Sun .

La taula estava decorada amb molt de gust. Cada plat tenia 3 sobres. Dos amb “diners” i desitjos de fortuna. El tercer contenia unes monedes xineses de la sort.

També hi havia un cucurutxo amb un boçí de planta del diner. Tots teniem un joc de bastonets xinesos. I el que m’agrada més, tots eren diferents, com les cadires… perque quan ens reunim molts anem agafant cadires d’aquí, coberts d’allà i tot agafa un encant molt especial, familiar.

Teniem reservats per cada família un sobre que contenia un amulet de monedes xineses de la bona sort que ja tenim penjat darrere la porta de casa.

Per dinar tots vam aportar receptes. Si, vam fer sushi, a tots ens agrada. Però també vam fer rotllets de primavera, i una recepta d’espaguetis de cristall amb verdures i salsa de soja que van trionfar.

Un altre detall de la vetllada va ser una capseta plena de missatges, com els de les galetes de la sort, lligadets amb fil vermell i un estel enganxat.

Tampoc podia faltar i era una part molt important, un altar per als ancestres. Tots vam aportar fotografies i objectes dels nostres avantpassats i els vam exposar. Teniem per ells com ofrena part del nostre dinar.

Començem l’any de la Rata. En l’Horòscop Xinès la Rata és el primer signe i marca l’inici d’un nou cicle energètic de 12 anys. S’inicia una nova roda xinesa, és a dir, l’any de la rata marca l’inici d’un nou cicle que porta la possibilitat de deixar enrere tot el negatiu del passat i activar noves energies.

Tots els signes seran influenciats per la poderosa energia d’aquest animaló que impulsa a l’acció i els nous començaments. Estimula la intel·ligència, l’astúcia, l’encant i el carisma. L’element Metall, assenyala un any d’optimisme, cerca d’harmonia, consolidació i canvis radicals.


Rata (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Admirada i honrada per la seva sagacitat i habilitat, a Orient la Rata és símbol de sort i prosperitat. Criatura encantadora capaç de captivar gairebé a qualsevol, és coneixedora i li agrada presumir del seu estil. Curiosa, sempre està a la caça de nova informació, posseeix un gran sentit de l’humor i viu en continu moviment.

Molt centrada en sí mateixa, li costa veure més enllà, no obstant això sol ser molt protectora i generosa amb aquells que estima. Intel·ligent, inquieta i impacient, sempre aconsegueix els seus objectius, sap trobar el camí més ràpid i res la deté. Les persones nascudes en un any Rata adoren a la seva família, són apassionades i difícils de domesticar, no els agrada que la vulguin manipular o la traeixin. Necessita molt afecte per a valorar-se, perquè té la tendència a subestimar-se. És molt sociable, no obstant això, requereix tenir moments de solitud per a inspirar-se.

image_print
Comparteix si t'agrada:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Català CA Español ES English EN Français FRDeutsch DE
Scroll Up