En pots posar 1 o 2 per persona, dependrà molt de la quantitat que facis en total.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Treiem la crosta del pa i l’aplanem una mica. Seguidament tallem el pa de motlle en quatre parts i les untem amb una miqueta de margarina.
PAS 2: Amb una cullereta repartim el caviar.
PAS 3 : Tallem algunes rodanxes de llimona i en tallem els grills per decorar. També agafem els cogombrets i en tallem uns quants a rodanxes.
PAS 4: Col.loquem la decoració als canapès. He triat el cogombret pel caviar vermell i la llimona pel negre.
Si feu canapès per primera vegada heu d’assumir que es malgastarà força menjar que després ja aprofitareu l’endemà per esmorzar. Perque els canapès quedin polits no es poden aprofitar cantons ni retalls i al final es “malgasta” molt de pernil dolç, salmó, pa, …
Fem uns 7 canapès per persona en total, almenys son els que nosaltres ens podem menjar contant que també farem un primer, que serien casi 7 llesques de pa de motlle per persona. Així que segons la varietat i el tamany que triis fer, fes-ne 1 o 2 de cada.
Bon Profit!