Si afegeixes formatge Camembert sobre unes llesquetes de baguette torrades a l’amanida, es transformarà en un plat festiu, colorit i apetitós amb tomàquets, olives i anxoves.
Per 4 persones
Temps: 30 min
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Tallem les llesques de pa en una safata de forn i posem al damunt triangles de camembert. Posem la safata al forn fins que es fongui una mica.
PAS 2: Les fulles d’ensiam i les tendres es submergeixen en aigua i s’escorren. Tallem el cogombre a rodanxes i li posem una mica de sal.
PAS 3: Tallem per la meitat els tomàquets cherry i els amanim amb el vinagre balsàmic, oli d’oliva, vinagre de vi blanc, sal i pebre. Els deixem en remull uns 10 minuts.
PAS 4: Tallem les olives a rodanxes i les anxoves també les partim al gust ò les deixem senceres.
PAS 5: Posem els vegetals verds en un bol de vidre i decorem amb els tomàquets, les torradetes de camembert, les olives i les anxoves.
PAS 6: Podem amanir amb la vinagreta que hem fet per les cherry o amanir al gust de cadascú.
Bon Profit!