Què us semblen aquests croisants? Com més triangles feu a la pasta, més petitons i capritxosos us quedaran. També els he fet amb pasta de full sense gluten i estan molt bons. Si agafeu la pasta de full quadrada podeu fer napolitanes 😉
A la categoria d’aperitius i tapes també trobareu la versió salada.
Temps: 25-30 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Estenem la massa i la tallem a triangles com si fos una pizza. A les fotos hi trobaràs tres mides. La més gran vaig fer 3 parts de cada quart de la massa.
Els de la foto amb el cafè vaig fer 4 parts de cada quart de massa i els mini son 5 parts de cada quart de massa. Una cucada de mossadeta.
PAS 2: Posses una punta de xocolata del tamany que vegis convenient segons el tamany de croissant, i enrotlles de la part ample cap a la prima.
PAS 3: Els col.loques damunt el mateix paper especial a la safata del forn. Amb el pinzell untem amb mermelada de taronja els croissanets. 20 minuts al forn a 200º, però si el teu forn calenta més, quan els vegis rossos els treus. Enfarina amb el sucre glass.
Bon Profit!