Croisanets de xocolata

Què us semblen aquests croisants? Com més triangles feu a la pasta, més petitons i capritxosos us quedaran. També els he fet amb pasta de full sense gluten i estan molt bons. Si agafeu la pasta de full quadrada podeu fer napolitanes 😉

A la categoria d’aperitius i tapes també trobareu la versió salada.

Temps: 25-30 min.
Ingredients:

  • -Massa de pasta de full normal o sense gluten rodona
  • -Xocolata negra per desfer o Nutella
  • -Sucre glass
  • -Mermelada de taronja

Elaboració:

PAS 1: Estenem la massa i la tallem a triangles com si fos una pizza. A les fotos hi trobaràs tres mides. La més gran vaig fer 3 parts de cada quart de la massa.
Els de la foto amb el cafè vaig fer 4 parts de cada quart de massa i els mini son 5 parts de cada quart de massa. Una cucada de mossadeta.
PAS 2: Posses una punta de xocolata del tamany que vegis convenient segons el tamany de croissant, i enrotlles de la part ample cap a la prima.
PAS 3: Els col.loques damunt el mateix paper especial a la safata del forn. Amb el pinzell untem amb mermelada de taronja els croissanets. 20 minuts al forn a 200º, però si el teu forn calenta més, quan els vegis rossos els treus. Enfarina amb el sucre glass.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie