Quiche Lorraine

Fem la quiche més coneguda d’alls porros i cansalada. Originaria de la regió de Lorena, a França. És coneguda com la recepta original de la que procedeixen totes les demés variants de quiche. La paraula apareix per primera vegada a Nancy, capital de Lorena, el 1605. En un principi, el farcit el componien només ous i crema de llet o nata fresca.

Temps: 45 min.
Ingredients:

  • -Masa brissa
  • -4 ous
  • -50 gr. Formatge ratllat
  • -1/2 got de llet
  • -3 alls porros
  • -sal i pebre
  • -all en pols
  • -oli d’oliva
  • -125 gr. de cansalada fumada

Elaboració:

PAS 1: Netegem i tallem els alls porros ben petits i els saltem a la paella amb sal, pebre, una mica d’all en pols i quan siguin rossos s’hi afegeix la cansalada també tallada ben petita. Remenem i daurem una mica. Un cop fet, reservem
PAS 2: Calentem el forn a 200º amb el ventilador. Col.loquem la massa estirada en un motlle de pirex enfarinat.
PAS 3: En un bol batre els ous, afegir la resta d’ingredients, la llet, el formatge ratllat, el porro cuinat i arreglar de sal i pebre. Barrejar i abocar al motlle de pirex i posar al forn uns 30 minuts.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie