Salsa Cèsar

És difícil no estar enamorada de la clàssica salsa Cèsar cremosa i picant. Aquesta recepta és perfecta per a la nostra  amanida Cèsar clàssica, amanida de pasta o com a salsa. Una alternativa fresca i deliciosa a la compra a la botiga.

Val molt la pena l’esforç de fer la vostra pròpia salsa Cèsar! Amb només triturar i batre una mica tindreu una salsa brillant, picant i saborosa. Ideal per a tot tipus de receptes. Proveu-ho amb verdures rostides, patates al forn, amanides de pasta, com a salsa, per posar sobre pollastre o peix a la planxa.

Per què fer la teva? Podeu controlar els ingredients, escollint olis d’alta qualitat, deixar de banda l’edulcorant i els conservants. I té un gust tan fresc i vibrant.

Tenim les nenes entusiasmades amb aquesta salsa. Sempre l’haviem agafat feta però aquesta encara els hi va agradar més i a nosaltres 😉

Sense gluten

Per 3/4 tassa
Temps: 10 minuts
Ingredients:

  • 4 grans d’all
  • 1/4 culleradeta de sal
  • 4 – 6 filets d’anxova en oli d’oliva o pasta d’anxova
  • 2 rovells d’ou
  • 1 culleradeta de ratlladura de llimona
  • 2 cullerades de suc de llimona, més al gust
  • 2 culleradetes de dijon
  • 1/4 culleradeta de salsa Worcestershire
  • 1/4 culleradeta de pebre
  • 1/2 tassa d’oli d’oliva suau
Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és sep-2020-1-300x75.png

Elaboració:

PAS 1:  Aixafeu l’all i la sal junts fent una pasta. La sal ajuda a trencar els alls.

PAS 2:  Afegiu-hi les anxoves, triturant amb l’all fins que es formi una pasta.

PAS 3:  Afegiu-hi els rovells d’ou, el suc i la ratlladura de llimona, el dijon, el worchestshire i el pebre negre. Combina a fons.

PAS 4:  Aboqueu oli d’oliva a la barreja tot batejant, a poc a poc fins que l’amaniment estigui suau i emulsionat.

Emmagatzemar a la nevera i utilitzar en 3 dies.

MANERES D’ELEVAR LA SALSA

  • Afegiu 1/4 tassa de formatge parmesà ratllat al condiment
  • Utilitzeu oli d’oliva d’ alta qualitat
  • Afegir 1 culleradeta de tàperes picades

Bon profit!

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és sep-2020-1-300x75.png

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie