És difícil no estar enamorada de la clàssica salsa Cèsar cremosa i picant. Aquesta recepta és perfecta per a la nostra amanida Cèsar clàssica, amanida de pasta o com a salsa. Una alternativa fresca i deliciosa a la compra a la botiga.
Val molt la pena l’esforç de fer la vostra pròpia salsa Cèsar! Amb només triturar i batre una mica tindreu una salsa brillant, picant i saborosa. Ideal per a tot tipus de receptes. Proveu-ho amb verdures rostides, patates al forn, amanides de pasta, com a salsa, per posar sobre pollastre o peix a la planxa.
Per què fer la teva? Podeu controlar els ingredients, escollint olis d’alta qualitat, deixar de banda l’edulcorant i els conservants. I té un gust tan fresc i vibrant.
Tenim les nenes entusiasmades amb aquesta salsa. Sempre l’haviem agafat feta però aquesta encara els hi va agradar més i a nosaltres 😉
Sense gluten
Per 3/4 tassa
Temps: 10 minuts
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Aixafeu l’all i la sal junts fent una pasta. La sal ajuda a trencar els alls.
PAS 2: Afegiu-hi les anxoves, triturant amb l’all fins que es formi una pasta.
PAS 3: Afegiu-hi els rovells d’ou, el suc i la ratlladura de llimona, el dijon, el worchestshire i el pebre negre. Combina a fons.
PAS 4: Aboqueu oli d’oliva a la barreja tot batejant, a poc a poc fins que l’amaniment estigui suau i emulsionat.
Emmagatzemar a la nevera i utilitzar en 3 dies.
Bon profit!