Masa per fer pizza

Massa de pizza casolana, esponjosa i bona.

Per 2 pizzes tamany safata
Temps: 30min +repòs
Ingredients:

  • – 500 gr. de farina
  • – 10 gr de sal
  • – 1 cullerada de sucre
  • – 1/4 de litre d’aigua
  • – 1 rajolí d’oli
  • – 1 culleradeta de mantega
  • – 1 sobre de llevat en pols
  • – 1 got d’aigua tèbia

Elaboració:

PAS 1: Posem l’aigua en un bol amb el llevat i el sucre. Remenem.

PAS 2: Afegim la farina, la mantega mig desfeta, un rajolí d’oli i seguim amassant de sota cap a dalt.

PAS 3: La deixem reposar 30 min. tapada.

PAS 4: Passat el temps, amassem una mica més, tallem en 2 porcions. Donem forma amb el corró.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie