Llom amb patates al forn

Plat de cap de setmana, no vols estar tancat a la cuina, que treballi el forn. Queda molt tendre i gustós.

Per 6 persones
Temps: 1 hora
Ingredients: 

  • – 1 llom de porc
  • – 6 patates
  • – 1 ceba gran
  • – Orenga, branques de sajolida, conyac
  • – Sal i oli d’oliva

Elaboració:

PAS 1: Precalentem el forn a 220º.

PAS 2: Pelem i tallem les patates i la ceba a lo pagès.

PAS 3: Salem el llom i el posem al centre de la safata del forn. Als costats la patata, la cega i les herbes.

PAS 4: El deixem coure al forn 10 min. i hi afegim el whisky. Després ja deixem coure fins que el llom i les patates siguin rossetes.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie