Dips de pollastre arrebossat

Un soparet divertit per les nenes. Quan faig arrebossat, el faig sense gluten per tots. No noten la diferencia.

Per a 4 persones
Temps: 35 min.
Ingredients:

  • – 2 pits de pollastre
  • – Pa ratllat i 2 ous. Per fer-lo per celíacs l’haurem de canviar per pa sense gluten.
  • – Sal i oli de girasol

Elaboració:

PAS 1: Tallem els pits de pollastre a tires, salem i reservem.

PAS 2: En un plat posem pa ratllat i en l’altre batrem els dos ous.

PAS 3: Posem al foc un cassó amb oli a calentar.

PAS 4: Suquem les tires de pollastre en ou i després en pa i quan l’oli sigui calent els anem fregint.

PAS 5: A mesura que estiguin rosses les posem en un plat amb paper de cuina per absorvir l’excés d’oli.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie