Com que els cigrons tenen una proteïna difícil de digerir que augmenta la qualitat de l’aire al cos, és millor que si ets Vata, si tens tendència a la flatulència mengis menys cigrons. Per obtenir l’experiència de l’hummus sense crear més desequilibris al cos, la remolatxa és un gran substitut dels cigrons a la majoria de les receptes de hummus. Les remolatxes són naturalment dolces i proporcionen un efecte terra per al Vata, fonamental per a una bona digestió. Amb una capa de xips de pita, amb pocs cigrons o fins i tot sense, aquesta recepta d’hummus és ideal si ets dels que els llegums et produeixen massa… ja saps
Sense gluten, vegana
Per 4 persones
Temps: 50 minuts
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Preescalfeu el forn a 350 graus. Talleu cada remolatxa en trossos d’1 polzada. Introduïu-ho al forn amb 1 cullerada d’oli d’oliva. Rostiu-ho durant 30 minuts o fins que quedi tendre.
PAS 2: Piqueu finament els grans d’all i afegiu-hi remolatxa, alls, cigrons (opcional) i sal a un robot de cuina o a una batedora. Barregeu fins aconseguir la consistència de l’humus.
Les xips de pita són molt senzilles de preparar. Després dels hummus trobareu les receptes pel pa de pita sense gluten i després les xips fetes amb aquell pa.
Bon profit!