Penseu en l’amanida clàssica de patates, però feta vegana amb una salsa salada i cremosa. Encara millor, penseu en moniatos en lloc de patates vermelles blanques! És una recepta senzilla que inclou una gran quantitat de sabor i nutrició. És una recepta que no us podeu perdre.
Sense gluten, vegana
Per 4 porcions completes o 8 porcions d’acompanyament
Temps: 50 minuts
Ingredients:
Ingredients (salsa de iogurt)
Elaboració:
PAS 1: Escalfeu el forn a 400 graus.
PAS 2: Folreu un paper de forn amb paper d’alumini i paper sulfuritzat.
PAS 3: Renteu els moniatos fregant tota la brutícia i talleu-los a daus de dos dits. Podeu deixar la pell posada o pelar-la si ho preferiu.
PAS 4: Esteneu els daus de moniato uniformement sobre el paper de forn i regueu-los amb l’oli de coco fos. Escampeu-hi la sal, el julivert, els grànuls de ceba i el pebre negre. Barregeu amb les mans fins que totes les patates estiguin uniformement cobertes d’oli i espècies.
PAS 5: Es cou al forn durant 30-35 minuts fins que les patates comencin a daurar-se per les vores.
PAS 6: Mentrestant, barregeu tots els ingredients de la salsa en un bol petit i reserveu-los.
PAS 7: Quan les patates estiguin fetes, deixeu-les refredar una mica abans d’afegir la salsa.
PAS 8: Aboqueu la salsa sobre les patates i barregeu-la bé.
PAS 9: Posa-ho a la nevera fins que sigui el moment de servir.
Bon profit!