Encara que ja estiguem damunt de festes i vingui de gust una cuina més calentona, per una bona alimentació, hem de menjar un cop al dia verdura cuita i verdura crua. És una recepta d’aquelles que entren per la vista i fan més festiva la taula per si la vols afegir a algun dels menú de Nadal. És una amanida de colors vibrants, textures variades i gustos contrastats i deliciosos.
Es tracta d’una amanida ràpida i deliciosa que només triga vint minuts a preparar-se.
Sense gluten, vegetarià, cuina ayurvèdica
Per 4 persones
Temps: 20 minuts
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Escalfeu ela margarina en una paella. Tirar les nous i sofregir durant dos minuts o fins que estiguin daurades.
PAS 2: Retirar del foc. Afegir la mel i arrebossar bé les nous. Deixeu refredar completament abans d’utilitzar.
PAS 3: Col.loqueu tots els ingredients de l’amanida junts i disposeu-los en plats.
PAS 4: Afegir una mica de sal a l’amaniment afegeix aquest gust per fer que l’amanida sigui un plat de sis sabors. Aquí hi ha algunes maneres d’adaptar aquesta recepta amb amaniments per equilibrar el vostre dosha:
Si teniu curiositat per la cuina ayurvèdica, a la columna de la dreta trobareu una mica d’informació i un test per saber quin és el vostre dosha predominant. A mi em va sorprendre com em va encertar el que em cau bé i el que em costa digerir.
Bon profit!