Crusans de pernil dolç i formatge sense gluten

Ideals per festes d’aniversari, berenars,… molt ràpids i senzills de fer. També permeten omplir-los del que vulguis. Jo els he fet de pernil dolç i formatge, però imagina amb un formatge més fortet, sobrassada, foiegràs, salmó fumat, salsitxa, …

Ingredients:

  • -Base de pasta de full sense gluten. Si la trobes rodona millor.
  • -2 talls de pernil dolç
  • -2 talls de formatge semi

Elaboració:

PAS 1: Estenem la pasta i anem tallant a meitats fins que quedin uns triangles petits. Com més petits menys tall hi cabrà així que, encara que siguin més capritxosos i quedin molt bons fets amb Nutella, per fer-los salats, millor una mica més grans.

PAS 2: A la part ample de cada triangle hi posem una tira de 2 dits d’ample de pernil dolç i formatge i enrrotllem el crusant. Així ho fem amb tots.

PAS 3: Amb el forn ja calent, coem els crusanets el temps i temperatura que marqui l’envàs de la pasta.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie