Espàrrecs verds amb ou poché

Brutal! Presentes un plat així i et guanyes el cor de l’altre comensal. Però recordem que estem a dieta i és un plat de dieta 😉

Per a 2 persones
Temps: 20 min.
Ingredients: 

  • -1 manat d’espàrrecs verds
  • -2 ous
  • -1 enciam iceberg
  • -1 llimona
  • -Sal

Elaboració:

PAS 1: Rentem els espàrrecs i retira la part exterior, més dura. Els salarem i posarem a coure al forn a 180º uns deu minuts.
PAS 2: Mentres posarem unes fulles d’enciam iceberg al plat i després afegirem els espàrrecs verds..
PAS 3: Per fer l’ou poché, posarem una olla amb aigua a bullir amb el suc de mitja llimona. Trenca l’ou i posa’l a l’aigu, recollint la clara conforme es va coent amb l’ajuda d’una cullera per mantenir la forma arrodonida i cobrir la gema, que ha de quedar líquida. En quant qualli la clara, retira amb l’escumadora amb compte i posa’l sobre el plat.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie