Una manera diferent de cuinar els espinacs. És un plat ràpid de preparar i molt bò, que es pot fer al moment. Una bona opció per visites imprevistes.
Per a 4 persones
Temps: 15 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Rentem bé els espinacs i els bullim ben curts i tallats, amb aigua i sal durant 5 minuts. S’escorren i premen bé perque perdin l’aigua.
PAS 2: En una paella posem oli i l’all porro a bocinets. Quan s’estovi, sense agafar color, hi sofregim els espinacs 5 minuts.
PAS 3: Mentres esqueixem 2 talls de salmó i passats els 5 minuts els afegim al sofregit junt amb la crema de llet. Ho deixem coure 3 minuts més i ja podrem emplatar.
PAS 4: Posem un motlle rodó al plat i anem col.locant els espinacs. Damunt ho guarnirem amb uns talls de salmó que haurem tallat a tires gruixudes d’uns dos dits.
Bon Profit!