Espinacs amb salmó a la crema

Una manera diferent de cuinar els espinacs. És un plat ràpid de preparar i molt bò, que es pot fer al moment. Una bona opció per visites imprevistes.

 

Per a 4 persones
Temps: 15 min.
Ingredients: 

  • – 1 kg i 1/2 d’espinacs
  • – 2 talls de salmó fumat i 2 més per guarnir.
  • – 1 all porro
  • – 200 cc de crema de llet
  • – Oli d’oliva, sal i pebre

Elaboració:

PAS 1: Rentem bé els espinacs i els bullim ben curts i tallats, amb aigua i sal durant 5 minuts. S’escorren i premen bé perque perdin l’aigua.
PAS 2: En una paella posem oli i l’all porro a bocinets. Quan s’estovi, sense agafar color, hi sofregim els espinacs 5 minuts.
PAS 3: Mentres esqueixem 2 talls de salmó i passats els 5 minuts els afegim al sofregit junt amb la crema de llet. Ho deixem coure 3 minuts més i ja podrem emplatar.
PAS 4: Posem un motlle rodó al plat i anem col.locant els espinacs. Damunt ho guarnirem amb uns talls de salmó que haurem tallat a tires gruixudes d’uns dos dits.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie