Amanida de canonges amb rulo de cabra

L’altra nit es van quedar uns amics a sopar i vam improvisar aquesta amanida senzilla de fer, ràpida i va quedar prou bonica i bona per repetir-la. Acompanyava unes taules de formatges, embotits i pa amb tomàquet.

Per a 4 persones
Temps: 10 min.
Ingredients: 

  • -1 bossa de canonges
  • -4 ous de guatlla
  • -4 rodanxes de rulo de cabra
  • -1 grapat de tomàquets cherry
  • -1 grapat de nous
  • -Sal i oli

Elaboració:

PAS 1: Bullim els ous de guatlla, els pelem i reservem.
PAS 2: Rentem bé la verdura i posem els canonges en copes de gelat.
PAS 3: Afegim a l’amanida els tomàquets tallats per la meitat, les nous i els ous de guatlla tallats per la meitat.
PAS 4: Per últim, acabem el plat col.locant una rodanxa de formatge rulo de cabra al mig i amanim.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie