Mil fulles de tomàquet i cogombre

Amb aquestes calors vénen de gust les amanides, però més em venia de gust fer-la diferent, la presentació, els ingredients. Aquesta recepta la vaig trobar en un llibre de cuina de dieta, que ja pujaré el nom que ara no me’n recordo, i la idea del milfulles em va agradar. Algún milfulles més vaig treure’n.

Per 2 persones
Temps: 10 min
Ingredients:

  • – 4 tomàquets
  • – 1 cogombre
  • – 1 ceba petita
  • – 1 taronja
  • – 2 cullerades de vinagre
  • – 1 culleradeta de mostassa
  • – Pebre negre

Elaboració:

PAS 1: Renta bé els tomàquets i talla’ls amb un ganivet esmolat a rodanxes. Pela el cogombre i talla’l també a rodanxes del mateix gruix.

PAS 2: Pela la ceba i talla-la a rodanxes fines.

PAS 3: Munta el plat col.locant les rodanxes de tomàquet i cogombre unes damunt les altres alternativament.. Escampa les anelles de ceba fina pel plat.

PAS 4: Exprem la taronja i mescla el suc amb el vinagre i la mostassa. Afegeix una mica de pebre negre recent molt i mescla bé. Amanirem l’amanida amb aquesta vinagreta.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie