Àspic de pèsols

Per fer aquesta guarnició fem servir un espessant natural, les algues agar-agar. Ténen la qualitat, primerament de ser naturals, sense conservants ni colorants i a més no té ni gust ni color.

 

Per 8 persones
Temps:
Ingredients:

  • -Un grapat de pèsols
  • -2 cullerades d’espessant agar-agar en pols
  • -Aigua
  • -Motlles per decorar

Elaboració:

PAS 1: Posem 3 dits d’aigua en una olleta amb un grapat de pèsols i els bullim. Reservem els pèsols.
PAS 2: A l’aigua de bullir li afegim 2 cullerades d’agar-agar i ho remenem bé.
PAS 3: Agafem el motlle i hi posem un grapadet de pèsols i amb una cullereta de postres vas afegint el líquid fins que sigui plè. Ho deixes prendre i després ho guardes a la nevera fins que hagi pres del tot. No poso temps.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie