Salsa de foiegras i ceps

És un acompanyament de categoria. No és un saltejat stardar de bolets, ja ho veureu.
Aquesta recepta la vam aprendre a fer en un curset de la Mariona Quadrada i es nota que té el seu toc professional.

Per 8 persones
Temps: 1 hora.
Ingredients:

  • -4 escalunyes
  • -300 gr de xampinyons
  • -300 gr de ceps frescos o 50 gr de secs
  • -20 gr de farina
  • -Oli, sal i pebre
  • -100 cc de vi de Porto
  • -150 gr de foie-gras
  • -Mantega

Elaboració: 

PAS 1: Es trinxen les escalunyes i se salten amb mantega i oli.
PAS 2: S’hi afegeixen els xampinyons i els ceps laminats i, després, s’hi posa la farina. Es rega amb el vi i un cop reduït s’hi afegeix el foie-gras i es remena perquè tot lligui.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie