Bledes amb arròs

És un plat que fem de fa molts anys. Les bledes ja ens agraden i fer-les amb l’arròs i aquell gustet d’all, la crosteta que fa, és un plus. Us agradaran molt.

Per a 4 persones
Temps: 20 hora.
Ingredients: 

  • -1 kg. de bledes
  • -100 gr. d’arròs
  • -5 alls
  • -Oli d’oliva i sal
  • -Aigua

Elaboració:

PAS 1: Es posa l’aigua a bullir, s’hi tira sal i s’hi couen les bledes tallades en juliana gruixuda i l’arròs. Es bullen 15 minuts i s’escorren.
PAS 2: Tallem els alls ben petits i els reservem.
PAS 3: Posem oli en una paella amb els alls. Quan comencin a fer-se rossos i afegim les bledes i l’arròs i ho sofregim tot fins que l’arròs agafi color verd. Ha de fer una mica de crosta.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie