Aquesta amanida sovinteja molt per casa a l’estiu. Ens encanta!
Per a 4 persones
Temps: 25 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Bullim les patates senceres amb la pell i tot. Un cop bullides i refredades els hi treiem la pell i les tallem a rodanxes. També bullim els ous (un sencer per persona) i els reservem.
PAS 2: Fem una vinagreta: Oli, vinagre, sal i ho emulsionem. La ceba la tallem a tires i l’estabornim amb vinagre i sal una hora. Després l’esbandim. Ho fem perque perdi la picantor.
PAS 3: Muntem el plat amb les patates al fons. Damunt anem afegint la ceba, l’enciam net i tallat, el tomàquet net i tallat, el pebrot tallat a rodanxetes, les olives, l’ou dur tallat per la meitat, la tonyina el més sencera possible i la sardina de llauna (una per cap). Ho amanim amb la vinagreta.
Bon Profit!