Carbassó amb crosta

Un acompanyament cruixent i golós. Una manera diferent de menjar verdures. Serveix per acompanyar qualsevol plat.

 

 

Per a 4 persones
Temps:  30 min
Ingredients: 

  • -2 carbassons
  • -200 gr. de farina normal o maizena si els fem sense gluten.
  • -100 cc d’aigua
  • -Sal i oli per fregir

Elaboració:

PAS 1: Rentar i tallar els carbassons a rodanxes fines amb la mandolina i els salem.
PAS 2: A banda preparem la pasta feta amb la farina, l’aigua i una punta de sal. Suquem banda i banda les rodanxes de carbassó.
PAS 3: Calentem l’oli en un cassó per fregir i un cop calent anem tirant els carbassons. Quan siguin rossets els anem treient i els reservem en paper absorvent. Un cop tots fets els posem en un plat i ja es poden servir.

Pels fregits la maizena funciona bé.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie