Cargolins sofregits amb ceba i tomàquet

Com ja he comentat a l’altra recepta dels cargols a la llauna, aquella setmana que va ploure tant vaig arreplegar un munt de cargols i vam fer festa.
No t’atiparàs gaire així que n’hauràs d’agafar un bon grapat. Per fer-te la idea, la foto és una ració

Temps: 30 min.
Ingredients:

  • -Cargolins
  • -1 ceba
  • -1 tomàquet
  • -Sal, sucre
  • -Una caiena
  • -Pebre i oli
  • -Farina

Elaboració:

PAS 1: Tindrem els cargols una setmana en dejú i el dia abans li donarem farina per menjar. Els posem amb aigua perque surtin.
PAS 2: Mentres fem un sofregit de ceba ben rosseta i hi afegeixes el tomàquet, sal, sucre i la caiena. Si li falta líquid li afegeixes aigua perque el tomàquet ha de quedat també molt fet. Llavors ja pots afegir els cargolins ben nets i sortidets. Vas remenant i quan estiguin cuits es treu. No tarden gaire en coure’s.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie