Estic enamorada dels carpaccio. El de salmó marinat amb llimona no l’havia provat. Acostumats al salmó fumat… però mira que és ràpida de preparar, bona i diferent de cuinar el salmó.
Per a 6 persones
Temps: 30 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Un truc que va molt bé per tallar ben fi el tall és posar-lo al congelador perque endureixi. Llavors resulta més fàcil tallar ben fi. Si li poses un pes al damunt el paper de cobreixi el salmó un cop tallat a làmines, resultaran més ben marinades.
PAS 2: Un cop tallat el salmó farem la marinada, combinant el suc d’una llimona amb l’oli i el fonoll picat. Mescla’l bé amb ajuda de la forquilla o el batedor manual i acabar d’afegir sal i pebre.
PAS 3: Col.locar les làmines de salmó en una safata de servir, ruixar amb la marinada i deixar marinar durant uns 15 minuts en un lloc fresc. Servir decorant amb rodanxes fines de llimona i una rameta de fonoll.
Bon Profit!