Carpaccio de salmó

Estic enamorada dels carpaccio. El de salmó marinat amb llimona no l’havia provat. Acostumats al salmó fumat… però mira que és ràpida de preparar, bona i diferent de cuinar el salmó.

Per a 6 persones
Temps:  30 min.
Ingredients:

  • – 600 gr. de salmó fresc
  • – 1 llimona
  • – 8 cullerades d’oli d’oliva
  • – 2 culleradetes de fonoll (anet) picat
  • – Sal i pebre

Elaboració:

PAS 1: Un truc que va molt bé per tallar ben fi el tall és posar-lo al congelador perque endureixi. Llavors resulta més fàcil tallar ben fi. Si li poses un pes al damunt el paper de cobreixi el salmó un cop tallat a làmines, resultaran més ben marinades.

PAS 2: Un cop tallat el salmó farem la marinada, combinant el suc d’una llimona amb l’oli i el fonoll picat. Mescla’l bé amb ajuda de la forquilla o el batedor manual i acabar d’afegir sal i pebre.

PAS 3: Col.locar les làmines de salmó en una safata de servir, ruixar amb la marinada i deixar marinar durant uns 15 minuts en un lloc fresc. Servir decorant amb rodanxes fines de llimona i una rameta de fonoll.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie