Casarecce amb seitan i bolets

Encara tinc un handicap amb el seitan, el trobo soso i intento donar-li vida intentant fer receptes vistoses.

Per 4 persones
Temps: 30 min
Ingredients: 

  • – 350 gr de casarecce
  • – 1 llauna de rovellons
  • – 3 talls de seitan
  • – 1 ceba gran
  • – Llavors de sesam
  • – Orenga
  • – 1 fulla de llorer
  • – Sal i oli

Elaboració:

PAS 1: Bullim la pasta amb aigua, sal i llorer. Escorrem i reservem.

PAS 2: Tallem la ceba petita i fem un sofregit. A la meitat hi afegim els rovellons tallats a tires i acabem de sofregir-ho tot.

PAS 3: Tallem el seitan a daus i els saltem i amb el sofregit anterior. Afegim orenga i llavors de sesam.

PAS 4: Afegim la pasta i remenem bé. Ara ja podem servir.

Bon Profit!

image_print
Comparteix si t'agrada:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Català CA Español ES English EN Français FRDeutsch DE
Scroll Up