Cassoleta de rap

Vaig comprar una cua de rap preciosa i l’habia de cuinar amb categoria. Així que aquí teniu aquesta cassoleta de rap amb gambes vermelles.

Per 2 persones
Temps:  45 min.
Ingredients:

  • – 1 cua de rap mitjà-gran
  • – 4 gambes vermelles
  • – 1 ceba
  • – 1 all
  • – 1 caiena o 2 rodanxes de guindilla
  • – 1 cullerada de tomàquet
  • – Maizena per enfarinar el rap
  • – Oli d’oliva, sal i pebre
  • – Pètals de flors

Elaboració:

PAS 1: Fem els talls de rap i un cop nets i escorreguts els enfarinem. Posem la paella al foc amb oli i quan sigui calent els fregim. Reservem.

PAS 2: Tallem la ceba i l’all ben petits i fem un sofregit de ceba. També hi afegim les rodanxes de guindilla. Arreglem de sal i pebre i hi afegim el tomàquet. Acabem el sofregit.

PAS 3: Afegim el rap a la cassola i una miqueta d’aigua. Sacsegem sense remenar. Afemi les gambes vermelles.

PAS 4: Per servir al plat acabem de guarnir amb pètals de flors.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie